Ohjeita myyjille

 

Turvallisuus syistä pidä käytävät tyhjinä, pöytä ja sen allaoleva tila on käytössäsi.

 

Tilan vähyyden vuoksi, emme ota myyntiin huonekaluja. Kassan viereiselle ilmoitustaululle voit tuoda osto- ja myynti ilmoituksesi.

 

Tuothan myyntin siistejä, ehjiä sekä puhtaita vaatteita ja tavaroita.

 

Pidä pöytä järjestyksessä ja lisää tavaroita pöytään vähitellen, näin tuotteet tulevat paremmin esille.

 

Hinnoitellessasi tavaroitasi, mieti "mitä itse olisit tavarasta valmis kirpputorilla maksamaan?"

 

Jos tuote/tavara on rikki tai viallinen, siitä on ilmoitettava aina lapussa, sillä vastuu tuotteesta on sen myyjällä!

 

 

Hinnoittelu

 

Hinnoittelu tapahtuu ainoastaan kirpputorin omilla viivakoodi tarralapuilla/lapuilla.

 

Laput menevät tuotteiden mukana pois, mutta voit kuitenkin seurata myyntiäsi lappujen mukana saatavilla seurantalistoilla. Lapuissa on juokseva numero, jolle löytyy vastaavasti rivi seurantalistasta. Merkitse tuotteen tiedot ja hinta itsellesi muistiin ja näin voit seurata mitkä tuotteet ovat myyty. Tilitysraportissa näkyvät myydyn tuotteen pöytänumero, pienempi juoksevanumero ja hinta.

 

Kirjoihin ja lehtiin kiinnitys:Jätä tarraan kiinni taustapaperi ja leikkaa lappu irti arkista ja kiinnitä klemmarilla kirjan etusivulle tai kanteen teipillä. Klemmareita saa tarvittaessa kassalta.

 

Nahkaan saattaa tarra myös jättää jäljen!

 

Muihin materiaaleihin kokeile tarraa varoen kuinka liima ottaa kiinni, jos epäröit voit jättää taustapaperin tarroihin kokonaan kiinni, leikata laput ja laittaa tavaroihin sekä vaatteisiin joko teipillä tai nuppineuloilla.

 

Kirjoita lappuun selvästi tuotteen tarkka kuvaus ja hinta. Laputtomia, sotkettuja tai epäselvästi kuvattuja tuotteita ei myydä.

 

Jos haluat pitää jossain vaiheessa myyntiäsi alennusmyynnin (huom. koskee pöydän kaikkia tuotteita!) voit ilmoittaa haluamasi alennuksen esim. 50% kassalle. Saat vastaavan alennusilmoituksen kiinnitettäväksi pöytääsi ja kassa laskee automaattisesti alennuksen tuotteillesi joten näin vältyt lappujen uudelleen kirjoitukselta.

 

Dvd:t (ei vhs), cd:t ja pelit voit tuoda kassalle säilytykseen omassa säilytyskotelossa johon on merkitty pöytänumero ja levyt selvästi numeroituna. Kannet voit jättää pöytään ja merkitä niihin levyn numeron ja että tuotteen saa kassalta.Levyn kunnon saa myös halutessaan tarkastaa ennen ostamista! Cd-levyjen säilytyskotelon (20kpl) voi vuokrata 1€/ jakso kassalta.

 

Vitriiniin kannattaa tuoda hieman arvokkaampi tavara säilöön tavarakohtaisesti 2€/kpl / viikko.

 

Varaamme myös oikeuden ottaa valokuvia myyntituotteista ja käyttää kuvia omilla sivuillamme.

 

Vuokra- ja myyntiehdot

 

Pöytävuokra 25€/7pv. ja 30€/9pv. voidaan vähentää myyntituotoista. Useammaksi jaksoksi pöydän vuokranneet voivat hoitaa maksun jakso kerrallaan.

 

Lisäpäivä tarvittaessa 4€/vrk.

 

Vuokra sisätää pöydän, rekin, henkarit (16kpl) ja 3 arkkia (72kpl) viivakoodilappuja+seurantalistat. Lisää viivakoodiarkkeja saa tarvittaessa ostaa hintaan 0,40€/arkki (24 kpl) +seurantalista.

 

Henkareita saa kassalta lisää pyydettäessä.

 

Kirpputori on avoinna ma-pe 10 - 18  la 10 - 15 su suljettu

Arkipyhinä suljettu, muista muutoksista ilmoitamme erikseen.

 

Lopettamis ilmoitus on tehtävä viimeistään kaksi päivää ennen vuokra-ajan päättymistä.

Muista myös peruuttaa paikkasi ajoissa! Peruutukset ja lopettamis ilmoitukset voi tehdä joko paikanpäällä, p. 045-315 7006 tai sähköpostitse:kulmakirppis@gmail.com. Vinkata voit myös jatkamisesta.

 

Pöytä tulee olla lopettamispäivänä tyhjennettynä tuntia ennen sulkemista. Ellei pöytää ole vuokra-ajan päätyttyä asianmukaisesti tyhjennetty (eikä siitä ole erikseen henkilökunnan kanssa sovittu/10€) peritään pöydän tuhjennyksestä 15€, tavaroita säilytetään 14/vrk. jonka jälkeen ne siirtyvät kirpputorin omaisuudeksi. Lasku maksamattomista vuokrista ja muista mahdollisista kuluista, lähetetään pöydän vuokraajalle.

 

Myyntituottojen väli- ja lopputilitys tehdään aina jaksoissa (7/pv. tai 9/pv.).

 

Allekirjoitettuasi tilityksen saaduksi, maksamme myyntituottosi joko käteisenä kassalta tai sopimuksen teon yhteydessä ilmoittamallesi tilille seuraavaan päivään mennessä (Tililläsi raha näkyy pankista riippuen n. kahden tai kolmen pankkipäivän sisällä, maksava pankki on OP.) Tämä johtuu kortti maksujen suuresta määrästä. Varaudu henkilöllisyyden tarkistamiseen.

 

Tavarat voi tuoda aloituspäivänä heti kirpputorin avattua ovensa. Ilmoittaudu aina kassalle kun tuot pöytään lisää tavaraa tai kun viet jotain pois, näin vältytään mahdollisilta väärinkäsityksiltä.

 

Myyntiin ei saa tuoda: uutta tavaraa, aikuisviihdettä, tupakkatuotteita, elintarvikkeita, alkohooleja, lääkkeitä, aseita, laittomasti kopioituja eikä myöskään piraattituotteita. Kirpputorilla on oikeus poistaa myynnistä edellä mainitut tuotteet.

 

Myynti tapahtuu ainoastaan kirpputorin omilla viivakooditarroilla/lapuilla. Laputtomia, sotkettuja tai epäselvällä kuvauksella tai hinta merkinnällä olevia tuotteita ei myydä.

Jos pöytää pitäessäsi sinulla on jotain sellaista tavaraa tai vaatetta mitä et enää haluaisi kotiin viedä, voit kysyä kassalta lahjoitus mahdollisuutta kirpputorille.

 

Kirpputori ei ole vastuussa: rikkoutuneista tavaroista tai vaatteista eikä myöskään mahdollisesta varkaushävikistä. Kirpputori ei myöskään ole vastuussa tulipalon, vahingon, ilkivallan tai varkauden sattuessa niiden aiheuttamista haitoista, eikä myöskään mahdollista tilittämättä jääneistä tuotoista edellämainituissa yhteyksissä.

 

 

Tervetuloa!

 

 

Kulma-Kirppis -  Takumäentie 6, 13130 Hämeenlinna, Finland  -  p. 045 315 7006  -   kulmakirppis@gmail.com

 

Avoinna: MA-PE 10 - 18  LA 10 - 15  SU Suljettu

 

Kulma-Kirppis © copyright    -    webdesign  Ilona Leppänen - Iloliiteri